عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: منافع مرتبط با منابع ملی باید در اختیار تمام مردم قرار گیرد و نمی توان درآمدها و منافع را منحصر به یک شهرستان کرد.

منافع مرتبط با منابع ملی باید در اختیار تمام استان‌ها قرار گیرد

سمیه محمودی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با انتقاد از تدوین طرحی در حوزه حمل و نقل شهرستان هاگفت: این طرح به طور حتم یک رویکرد تبعیض آمیز میان رانندگان و حوزه حمل و نقل جاده ای ایجاد می کند و تبعات در آینده خواهد داشت.

نماینده مردم شهرضا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد:بر اساس این طرح، شرکت هایی تولیدی و صنعتی که در شهرستان ها فعالیت می کنند، حمل و نقل کالاهای این شرکت های تولیدی تنها در انحصار شرکت های حمل و نقل همان شهرستان قرار می گیرد و رانندگان دیگر  مجاز به حمل کالاهای آن شهرستان نخواهند بود.

وی گفت: این مسئله موجب می شود که رانندگان شهرستان های دیگر که از این مسیر کسب درآمد می کردند، دچار مشکل معیشتی شده و عملا بیکار بمانند.

منافع مرتبط با منابع ملی باید در اختیار تمام مردم قرار گیرد

وی گفت: قطعا هیچ شرکتی نمی تواند زمینه ای را ایجاد کند که تنها حمل و نقل کالاهای این شرکت در اختیار شرکت های حمل و نقل همان شهرستان باشد، زیرا منافع مرتبط با منابع ملی باید در اختیار تمام مردم قرار گیرد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: قطعا اگر هر شرکت صنعتی یا تولیدی بخواهد امور مرتبط با خود را انحصاری کرده و تنها در اختیار شهرستان خود قرار دهد، قطعا مشکلات بسیاری برای بخش های مختلف کشور ایجاد می شود./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار